top of page
Søk
  • Forfatterens bildeHovden Hyttefelt

Hvorfor Hovden hyttefelt?

Vi har tatt en liten snakk Elin Haugen Saugstad og Steinar Haugen som er hytteeiere på Hovden, og spurt litt om hvordan de opplever Femund Hytter og Hovden hyttefelt.


Hvorfor valgte dere å bygge hytte på Hovden?


Det startet med at vi så et bilde av ei fin hytte med nordlys i bakgrunnen på nettet. Prisen var grei, og mulighetene i område er mange. Grunnen for at vi valgte akkurat Hovden er fordi er her det flott natur med fine turmuligheter. Hyttetomten har fantastisk utsikt mot Sølenfjella og Kvitvola. Så alt i alt føler vi at vi fikk mye for pengene.

Hvordan opplevde dere Femund Hytter som leverandør?

Samarbeidet med Femund hytter rundt hele prosessen var veldig ryddig og de var lette å samarbeide med. Vi er stor fornøyd med kvaliteten på både hytta og servicen vi fikk.

Hva er det beste med å ha hytte på Hovden?


Det beste med å ha hytte på hovden er at det er så mange muligheter. På vinteren er det flere mil med oppkjørte løyper, i tillegg er det mulighet for å gå i fred og ro på fjellski langt innover fjellene. Den opplyste skøytebanen blir også mye brukt på vinteren. Det aller fineste med å komme på hytta er å bare nye livet med stillhet, ro, god mat og fyr på peisen/bålpanna.

Tusen takk til Elin og Steinar som stilte opp!

647 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page